Detta kan du förvänta dig:

  • Viktminskning som håller i längden.
  • Minskat sockersug.
  • Mer energi och motivation.
  • Ingen hunger.
  • Minskade matkostnader.
  • Viktreduktion upp till 5kg redan första veckan.
  • Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras.
  • Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter.
  • Den biologiska åldern sänks rejält.

Programmet fungerar såhär:

Varar i 6 mån

Programmet varar i 6 månader och går även att förlänga månadsvis efter perioden.

Enkelt att följa

Du får en individuell kost- och träningsplan som är enkel att följa. Du får även recept som du kan följa till punkt och pricka.

Vanlig mat

I programmet äter du helt vanlig mat som du köper i din vanliga mataffär.

Såhär går det till:

Du får ett personligt både kost- och träningsschema.
Du bestämmer själv om du vill träna och hur mycket. Viktminskningen fungerar oavsett vad du väljer. Du får även recept som du kan följa till punkt och pricka. Maten som ingår köper du i din vanliga mataffär. Allt för att det ska vara enkelt för dig.

Du äter fyra gånger per dag vilket gör att du inte behöver gå runt och vara hungrig.
Programmet är indelat i två faser. Den första månaden är en utrensningsfas där kroppen rensar ut slaggprodukter. De sista två månaderna ligger fokus på att du ska bli trygg i din nya livstil och bibehålla ditt resultat.

Just nu får du även en personlig hälsocoach som stöttar dig igenom hela programmet, hela vägen in i mål!
(Värde 5000 SEK)
Läs mer om hälsocoachning här

Därför fungerar
lågkolhydratkost:

 En stor anledning till att många misslyckas med sin viktminskning är att dieter är uppbyggda på att man ska äta mindre än vad man gör av med vilket leder till att kroppen lätt ställer in sig på svält. Efter en tid på en sådan diet så kommer kroppens hormoner säga till kroppen att den ska göra allt för att gå upp i vikt igen. Detta gör att vem som helst får svårt att behålla sin nya vikt och detta leder ofta till så kallad jojobantning.

Anledningen till att lågkolhydratkost är så effektiv är bland annat att det innebär en hormonell viktminskning som kroppen inte upplever som någon långvarig svält. Lågkolhydratkost minskar din hunger och underlättar att äta mindre. Blodsockernivån håller sig mycket mer stabil. Och den ökar dessutom din fettförbränning i vila.

Studie efter studie visar att lågkolhydratkost är det smarta sättet att gå ner i vikt och förbättrar viktiga hälsomarkörer. Vårt program är uppbyggt för att det ska bli långsiktigt och att du ska kunna hålla det i resten av ditt liv.

Enkelhet och hållbar viktminskning

Med vårt program slipper du extra tillskott och du äter helt vanlig mat baserat på lågkolhydratskost. 
När man äter på detta sättet så sätter man kroppen i en väldigt hög fettförbränning och istället för att bränna kolhydrater så förbränner du fett vilket gör att du går ner i vikt.

De flesta går ner väldigt mycket första veckan, upp till 5 kg. Du äter 4 ggr per dag. Man ska inte gå runt och vara hungrig. Och på detta sättet undviker vi jojobantning. Dom två sista månaderna fokuserar man på stabilitet och långsiktigt.
Du hittar en kost som fungerar för dig resten av ditt liv.

Ansök redan idag så ringer vi upp dig och berättar mer! Du har även chans till en personlig hälsocoach genom hela programmet utan extra kostnad

* Begränsat antal platser