Varför använder vi oss av
hälsocoachning?

  • Anpassat just för dig
  • Stöttande i svåra tider
  • Långvarigt resultat

Anpassat för just dig

Att gå ner i vikt kan vissa tycka ser enkelt ut rent teoretiskt men att lyckas och få ett hållbart resultat är generellt inte så enkelt som det ser ut. Anledningen är att alla kroppar är olika och detta gör det svårt för oss att hitta ett sätt som passar just vår kropp. Det finns en enorm djungel av olika dieter av alla slag och en diet som passar en person utmärkt kan vara en total katastrof för en annan individ. Därför jobbar våra hälsocoacher med att anpassa vårt program utefter din kropp så att du både får energi och går ner i vikt.
Du får både ett personligt kostschema och ett träningsschema som är hållbart i längden.
Din hälsocoach följer upp ditt resultat och anpassar kosten utefter dig och din kropps behov för att du ska ta dig hela vägen in i mål.

Med en hälsocoach
når du hela vägen!

Coachen pushar dig genom hela programmet

Med hjälp av din hälsocoach kan du släppa all tankeverksamhet kring hur du ska lyckas. Din hälsocoach kommer att hålla koll på dig och ser till att du har en plan som fungerar för just dig. Därför kan du fokusera på att hålla dig till planen och njuta under tiden.

Långvarigt resultat

Anledningen till att vårt program är så pass hållbart är alltså att du får ett anpassat program utifrån dina behov. Hälsocoacherna har en avgörande roll kring hur resultatet blir då det är deras jobb att skräddarsy programmet för dig. Deras jobb är även att pusha dig att fortsätta ändra din livsstil så att dina nya rutiner blir vanor. Vi ser att det är otroligt viktigt för dig att ha någon utifrån som stöttar och även svarar på frågor som dyker upp längs vägen. Det är även en stor trygghet att ha någon som följer upp resultatet och ser till att målet blir till verklighet.

Ansök redan idag så ringer vi upp dig och berättar mer! Du har även chans till en personlig hälsocoach genom hela programmet utan extra kostnad

* Begränsat antal platser