Varför lyckas våra deltagare så bra?

Personlig kostplan

Våra kroppar fungerar på väldigt olika sätt då både gener och erfarenhet har stor betydelse för kroppen.
Det är också stor skillnad på vad olika människor trivs med för diet samt vad man klarar av att hantera för livsmedel. Vissa klarar inte av något alls som smakar sött, andra kan äta en godisbit och sedan vara nöjd.
Därför är det viktigt att man anpassar maten utefter individens personliga förutsättningar.

Lågkolhydratkost

Anledningen till att lågkolhydratkost är så effektiv är bland annat att det innebär en hormonell viktminskning som kroppen inte upplever som någon långvarig svält. Lågkolhydratkost minskar din hunger och underlättar att äta mindre. Blodsockernivån håller sig mycket mer stabil. Och den ökar dessutom din fettförbränning i vila.


Studie efter studie visar att lågkolhydratkost är det smarta sättet att gå ner i vikt och förbättrar viktiga hälsomarkörer.

Personlig hälsocoach

En stor anledning till att människor misslyckas med sin viktminskning är på grund av att de tappar motivationen under resans gång mot målet. Har man ingen som stöttar och peppar när det känns tungt är det lätt att tappa känslan av att man kommer att lyckas. Detta är ett väldigt vanligt fenomen och vi ser att de flesta som söker till oss har testat flera olika dieter och tillvägagångssätt utan att lyckas. Detta är inte för att våra sökande är sämre på att lyckas med sina mål utan snarare att de flesta av oss behöver någon som stöttar oss och som följer upp våra resultat hela vägen i mål.

Därför jobbar vi med personlig hälsocoachning!
Våra grundstenar i vår coachning är:
- Personlig vägledning
- Motivation
- Hälsa, både fysiskt och mentalt

Långsiktighet

Vårt program är uppbyggt för att det ska bli långsiktigt och att du ska kunna hålla det i resten av ditt liv. Glöm allt vad pulverdieter och kosttillskott är!
Vi satsar inte på en quickfix utan vi hjälper dig att göra en förändring som håller i längden.

Ansök redan idag så ringer vi upp dig och berättar mer! Du har även chans till en personlig hälsocoach genom hela programmet utan extra kostnad

* Begränsat antal platser